Normes i Preguntes


FAQ

1.- En quins terminis hi puc fer comentaris?
Les entrades d'aquesta Web estan obertes a totes les persones de la comunitat educativa (pares/mares, alumnes, mestres...)I que puguin expressar la seva opinió lliurement, ara bé, sempre i quan compleixin una sèrie de normes bàsiques de conducta basades en l'educació i el respecte.
Per tant, tots aquells comentaris que no compleixin aquesta premisa seran editats o eliminats una vegada l'administrador de la web en tingui constància.

2.- M'agrada aquest bloc. Què puc fer per ajudar a que continuï?
El bloc és una activitat voluntària fóra del meu horari de feina. Naturalment podeu ajudar, ja que vull que sigui tan vostre com dels alumnes: ens podeu ajudar entrant de tant en tant i deixant els vostres comentaris si teniu qualque cosa a dir.

3.- Fa estona que no hi ha cap entrada, a què es déu?
Poden ser múltiples les raons que facin que no hi hagi entrades. La manca de temps o de notícies interessants també poden ser algunes de les causes.

4.- El meu fill o la meva filla surten molt poc a les fotografies o al vídeos publicats. Per què?
Com bé sabeu hi ha infants més tranquils i infants més moguts, cadascun és com és. N'hi ha que que sovint estan enmig i surten més (vulguem o no) i n'hi ha que són persones més discretes, no els agraden les fotos i no hi surten tant (tant si volem com si no). Intentaré que surti tothom. Per favor, sigueu comprensius i comprensives.

5.- M'agradaria descarregar les fotos i els vídeos que penjau al bloc. És possible?
Sí. Les fotos les podeu descarregat posant el cursor sobre la imatge i fent clic amb el botó dret del ratolí. Aleshores heu de seleccionar “Anomena i desa la imatge” o una opció similar que us ofereixi el vostre navegador a través del menú emergent. Els vídeos també es poden descarregar.

6.- Em preocupa que qualsevol persona pugui veure fotografies o vídeos on surti el meu fill/la meva filla per Internet. Com limitareu l'accés?
No el limitarem. Pensam que el bloc ha de ser públic, que pugueu entrar amb total llibertat, quan vulgueu i des d'allà on vulgueu i que ho puguin fer en igualtat de condicions padrins, tios, veïns, altres mestres o qualsevol persona interessada de la nostra comunitat. Entenem que us podem sorgir dubtes i no us podem garantir quin ús farà tothom que entri del material penjat, però no tenim previst publicar informació realment compromesa i el futur de l'educació passa necessàriament per Internet. No obstant això, si realment ho considerau necessari, podeu revocar en qualsevol moment l'autorització de drets d'imatge que vàreu signar a l'escola.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada