diumenge, 16 de març de 2014

DOCUMENTAL L'IMPERI ASTECA

Pareixia impossible...però ja tenim el següent documental de 6è. Com ja us vaig dir, no vaig estar content amb els resultats de la primera investigació i vaig decidir que es refés de nou, uns mínims de qualitat són indispensables! Aquesta segona versió, ha quedat més curta del que m’hagués agradat però hi ha grups que s’han esforçat molt i no podíem allargar més esperant a altres grups, les normes i els terminis els tenim per complir-los. Per el pròxim documental, ens haurem d’esforçar molt més i es farà amb menys temps.
Com podreu observar, aquesta vegada també he dividit els grups. Ara per un costat 6èA i 6èC i per l’altre 6èB. Així podíem anar més de presa amb els documentals...però per ara no ho hem aconseguit!
Bé, us deix-ho amb el documental; ja sabeu com anava la cosa! Grups de treball cooperatius, cercant informació, imatges, realitzant decorats, etc. Aquí teniu el resultat d’aquest segon intent! Moltes gràcies per la vostra paciència!IMPERI ASTECA HD from Ceip Melcior Rossello on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada