dijous, 14 de novembre de 2013

COMO DIOS: LA PEL·LÍCULA

Ja tenim a 5è al blog!!! Aquesta relifeineta és distinta a les dels altres grups. Hem deixat de banda la part artística o de manualitats, i ja que són nins més grans ens hem dedicat a reflexionar damunt un dels temes més complicats i profunds: Déu. La seva existència? La seva feina al món? Per què passen desgràcies i ell pareix que no fa res? Què creus que fa Déu? Etc. Evidentment no ens hem posat d’acord amb tot, perquè hi havia opinions de tots els colors. I el respecte per les conviccions pròpies és fonamental a classe. Però ha estat molt interessant la participació i les idees que els nins i nines de 5è tenen damunt Déu.
Per aprofundir el tema d’una manera divertida, hem treballat damunt una pel·lícula molt interessant: “Como Dios”. On el seu personatge, que es queixava constantment de la seva mala sort, te l’oportunitat de ser Déu durant un temps i intentar fer-ho millor que el propi Déu...
D’aquí ha sortit una triple feineta: preparar una carta a Déu i demanar-li les coses que volem o ens preocupa, fer un resum del que hem entès de la pel·lícula i per acabar, resoldre la pregunta: què faries tu si tinguessis els poders de Déu?.
A la següent galeria de fotos podreu veure alguns resultats!

*** Els que ho mireu amb Ipad o Iphone no podreu veure aquesta galeria de fotos perquè no és compatible amb Picassa.


1 comentari: